Artiestenbegeleiding MV Music

Artiestenbegeleiding bij MV Music houdt meer in dan je denkt! Bij het ontplooien en uitbuiten van je muzikale talenten hoort onvermijdelijk het inhoud geven aan je voorkomen: je sterke persoonlijke punten worden geaccentueerd en je negatieve gewoonten moeten worden onderdrukt en afgeleerd! Bescheiden en vol zelfvertrouwen. Uiterlijk goed verzorgd en goede kleding keuze. Als het je dan na hard werken eindelijk lukt om een keer op televisie te komen is je imago misschien wel net zo belangrijk als je muzikale talent en performance. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken…  Natuurlijk gaan we ook werken aan je zangtechniek. Als het nodig is zullen we dit uitbesteden aan zang leraren en zang leraressen die hun sporen al dik verdiend hebben! Dit mag artiestenbegeleiding worden genoemd!

 

Microfoontechniek en leren luisteren

Wij leren je bij MV Muziek artiestenbegeleiding het verschil tussen een dynamische en condensator type microfoon, waarbij we de diverse technieken uitvoerig bespreken, demonstreren en oefenen. Je microfoon is je instrument: het kan je zangkunsten bij juist gebruik versterken maar ook bij onjuist gebruik geheel verknallen! Ook leren we je luisteren: het belangrijkste wat vaak wordt vergeten! Je moet de controle over je microfoon hebben en ook in de emotionele uitspattingen moet je deze controle leren houden! Daarom leren we je goed luisteren.

 

Uitspraak

Elke taal heeft zijn eigen klanken, accenten en eigenaardigheden. Wij laten per gezongen taal een kundig persoon een oordeel geven waarop eventueel geanticipeerd kan worden.

 

Artiestenbegeleiding

De muziek wereld kent behalve een heel aardige kant, bijvoorbeeld de waardering in de vorm van applaus na een optreden, een uitgesproken harde kant: jaloezie door concurrenten, het ophemelen door figuren met nogal vreemde intenties om maar een paar voorbeelden te noemen… Wij hebben contacten om iedereen op passende wijze verder te brengen in de muziek-wereld: van kleine optredens tot grotere optredens en van kleine projecten tot grote projecten!

We werken vanuit Kerkrade, Zuid Limburg. Kerkrade is een deelgemeente van Parkstad Limburg en bestaat uit de gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken. Door onze gunstige geografische ligging maken wij vaker video clip opnames in Valkenburg, Maastricht en de Duitse Eifel en Belgische ardennen zoals Monschau, Eupen, Luik.